Про фундацію – Фундація Фенікс – Ми допомагаємо біженцям з України, а також ЗСУ у боротьбі з Російськими загарбниками.

Про фундацію

Фонд «Фенікс» – це команда волонтерів, яка допомагає народу України у боротьбі з агресією Російської Федерації.

Як ми всі знаємо, 24 лютого 2022 року російський диктатор Володимир Путін почав неспровоковане вторгнення в Україну. Відтоді український народ воює з росіянами і з кожною миттю наближається до перемоги. Під час вторгнення російські військові скоїли тисячі військових злочинів проти мирного населення (включаючи масові вбивства та зґвалтування). Своїми діями Росія повністю зруйнувала правила безпеки, встановлені після Другої світової війни, і поставила під загрозу життя мільйонів людей у ​​Європі. Тепер ніхто не може почуватися в безпеці.

Команда благодійного фонду “Фенікс” вирішила діяти і докласти максимум зусиль, щоб допомогти мільйонам жінок і дітей з України, а також українській армії у боротьбі з Росією.

Ми реалізуємо кілька проектів, спрямованих на допомогу Україні. Детальніше про наші проекти ви можете дізнатися на сторінці «Проекти».

Підтримайте нас і разом ми зможемо перемогти російських військових злочинців. Разом ми зможемо покарати зло та захистити наші родини, адже сьогодні Росія загрожує не лише Україні, а й усьому світу.